DIE HARD 1-4. GYŰJTEMÉNY (2007) 5DVD - Bruce Willis (lezárt)
0
Áru állapotaÚj
Kikiáltási ár6,990,-Ft
Aktuális ár6,990,-Ft Licitálok
Azonnali ár7,499,-Ft Megveszem
Cikkszám: #4231804
Aukció kezdete: 2016-07-15 22:48
Lejár: lejárt
Licitek: 0 db.
Kattintások: 10 db.
Áru helye: Budapest / Magyarország
Szállítás: személyes átvétel, vagy postai küldemény
Fizetési mód: készpénz, előreutalás
Termék leírása

Licitálás előtt kérem olvasd el a bemutatkozó oldalamat.

Szívesen válaszolok minden kérdésre.

 

Tartalom:
Die Hard - Drágán add az életed! (1988)
John McClane (Bruce Willis), a New York-i zsaru békülni érkezett Los Angelesbe, de háborúba csöppent. Feleségét (Bonnie Bedelia) jött meglátogatni és kiengesztelni, aki jelenleg munkahelyén a Nakatomi felhõkarcoló egyik emeleti irodájában karácsonyozik kollégáival és munkaadóival.
Az egyébként néptelen épületben azonban hívatlan vendégek is megjelennek: terroristák, akik túszul ejtik az ünneplõket, és nekilátnak, hogy véghezvigyék tökéletesen kidolgozott tervüket, amely - szerintük legalábbis - támadhatatlan és bombabiztos.
A terroristák csendes akcióra számítottak. Elvágták az épület összes kommunikációs csatornáját, és úgy tervezték, hogy mire a külvilág értesül a bûntényrõl, õk már messze járnak.
Tervükbe azonban egy apró hiba csúszik: McClane, aki egyszemélyes hadseregként veszi fel ellenük a harcot, és aki megtalálja a módját, hogy megkeserítse a profi terror-kommandó tagjainak életét.
Igaz, akciójának ára is van: egy több milliárdot érõ felhõkarcoló, amely McClane ténykedése folytán majdnem a földdel lesz egyenlõ...
A filmet négy kategóriában jelölték Oscar-díjra!

_________________________________________

Die Hard 2 - Még drágább az életed! (1990)
John McClane (Bruce Willis) is ismeri azt a régi bölcsességet, miszerint az ember nem léphet kétszer ugyanabba a folyóba. Így álmában sem gondolta, hogy a legutóbbi eset után életében még egyszer egyedül kell szembeszállnia egy hadseregnyi terroristával. De az élet rácáfol minderre. Ismét karácsony van, McClane ismét feleségével (Bonnie Bedelia) szeretne találkozni, és a terroristák ismét majdnem beleköpnek a levesébe.
Ezúttal a reptéren várja kedvesét, és már elõre sejti, hogy a hóvihar miatt késni fog az asszony gépe. De arra nem számít, hogy ismét egy jól kidolgozott terror-akció közepébe csöppen. A jól szervezett magánhadsereg ezúttal nem repülõgépet térít el, hanem egy egész repteret.
Céljuk: kiszabadítani egy maffiafõnököt (Franco Nero). Ha nem teljesítik követeléseiket, nem árulják el, hogyan lehet újra üzembe helyezni az általuk megbénított irányítóközpontot, és a leszállási engedélyre váró, vakon navigáló tucatnyi utasszállító kénytelen lesz a hóviharban kényszerleszállást végrehajtani a kivilágítatlan reptéren - a katasztrófa elkerülhetetlennek látszik.
Persze mindehhez még McClane-nek is lesz egy-két szava...

_________________________________________

Die Hard 3 - Az élet mindig drága (1995)
John McClane (Bruce Willis), a New York-i rendõr minduntalan kihívja a sorsot maga ellen, de rendkívüli tehetséggel úrrá lesz a reménytelen helyzeteken is. Most azonban a veszély keresi õt, s nem fordítva. Simon (Jeremy Irons), az ördögi gazember személyes indíttatásból akar bosszút állni McClane-en, akit arra kényszerít, hogy részt vegyen egy halálos játékban, melynek tétje nem más, mint New York.
McClane-nek hamarosan új társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel nemsokára együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel elõttük járó Simont kutatva...

_________________________________________

Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed (2007)
A világ legerõsebb állama is védtelen: katonák, repülõgépek és rakéták õrzik, de ha az internet-hálózata megbénul, az egész ország összeomolhat. A rejtélyes, mindig az árnyékba húzódó férfi, aki kieszeli és megvalósítja az USA elleni egyetlen sikerrel kecsegtetõ hadjárat tervét, mindent végiggondolt. Mindent pontosan megtervezett. Minden digitális részletet a helyére illesztett. A terv tökéletes.
Kivéve egy apróságot. Egyetlen embert: John McClane-t (Bruce Willis). McClane nem sokat tud az internetrõl, még a villanyborotvájával sincs túl jó viszonyban. Magányos, morózus, kerüli a kollégái társaságát, és azok is kerülik õt. De ha baj van, és a baj már akkora, hogy úgy tûnik, nincs kiút, csak õ segíthet. El fogja kapni a titokzatos támadót, még ha fél New Yorkot romba is kell döntenie közben...

Szállítási és fizetési feltételek
Kommentek
Kérdezzen az eladótól!
Tulajdonságok
  • Film műfaj: Akció